Avís legal

El titular d’aquest portal és AILA EDICIONS SL, amb domicili fiscal a la partida de la carbonera, núm. 16, 03590 Altea. Telèfon +34 678433921. El correu de contacte d’Aila Edicions és ailaedicions@gmail.com. CIF B-54486378.

Si utilitzeu els serveis d’aquest portal heu d’acceptar les condicions d’ús següents:

1. AILA EDICIONS es reserva el dret de modificar en qualsevol moment el contingut, la configuració i la presentació d’aquest portal. AILA EDICIONS no es fa responsable del contingut de les pàgines que hi pot haver enllaçades des d’aquest portal

2. Els textos, les imatges, els logotips i la resta de continguts d’aquest portal són propietat d’AILA EDICIONS. Si no s’indica el contrari, no podeu transmetre, distribuir, reproduir o emmagatzemar els continguts d’aquest portal sense el consentiment d’AILA EDICIONS.

3. Si voleu utilitzar o instal·lar qualsevol contingut o programari descarregable des d’aquest portal, cal que accepteu les condicions de la llicència.

4. AILA EDICIONS no es fa responsable dels possibles danys que es puguen produir per usar versions no actualitzades de navegadors, ni de les conseqüències que es deriven del mal funcionament dels navegadors per una configuració inadequada, per la presència de virus informàtics o per qualsevol altra causa.

5. Aquest AVÍS LEGAL es regeix pel marc legal vigent. Qualsevol conflicte relacionat amb l’ús d’aquest portal serà competència dels jutjats i tribunals més pròxims a Altea.

Item added to cart.
0 items - 0,00