Contacte

Aila Edicions és un segell editorial creat l’any 2010 a Altea (la Marina Baixa). D’acord amb la premissa que, segons com, «menys pot ser més », en Aila publiquem pocs volums: però sempre amb voluntat d’exquisidesa.

Entre les novetats literàries de cada any, hi ha indefectiblement en Aila Edicions les obres guanyadores del Premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil i del Premi Carmelina Sánchez-Cutillas de Novel·la i Prosa Creativa, que, com els Premis Altea de Literatura i Investigació, a poc a poc s’han anat consolidant com un referent de màxim prestigi en les lletres valencianes contemporànies.

Sense renunciar a una vocació familiar, mesurada i domèstica, al llarg dels últims anys Aila Edicions ha aconseguit reunir un catàleg de llibres que permet oferir no solament el valor de l’excel·lència, sinó també d’un estimabilíssim èxit d’acceptació entre el públic lector. És precisament això el que dota de sentit el projecte d’Aila Edicions: l’amor pels llibres i la voluntat de fer volar idees, personatges, ficcions, paraules i pensaments fins al cor de les persones —amb la indissimulada intenció d’emocionar, provocar, sensibilitzar, entretenir, estimular i suggerir tantes vides de propina com autors i llibres han jugat la partida de la comunicació en Aila Edicions.

Item added to cart.
0 items - 0,00